raamdecoratie

De functionaliteit van uw raamdecoratie

In de woning vaak last van de brandende zon? Wij hebben in ons assortiment raamdecoratie naast gordijnen en jaloezieën ook rolgordijnen en screens. Living + biedt een ruim assortiment aan mogelijkheden. Kies uit rol-, vouw-, over-, paneel-, plisségordijnen, aluminium of houten jaloezieën, verticale lamellen en shutters. Elk type raamkleding heeft zijn specifieke eigenschappen die bij u passen.

Bepaal wat uw raamdecoratie moet uitstralen

Wil je graag sfeer creëren met overgordijnen of bent u vooral op zoek naar een goede zonwering die het licht filtert? Hoe belangrijk is privacy voor u? Wilt u de ruimte extra verduisteren of misschien wel geluiden dempen?

Het bepalen van het doel van uw raamdecoratie is een belangrijke eerste stap. Bekijk daarom goed om welke ruimte het gaat en wat u wenst te bereiken. In een slaapkamer wordt gebruik gemaakt van een verduisterend gordijn zoals bijvoorbeeld een rolgordijn. In een woonkamer wordt meer geopteerd voor een lichtdoorlatend gordijn om sfeer in uw ruimte te brengen. Zo houdt u het licht buiten, maar beschikt u nog steeds over privacy. Bepaalde types raamdecoratie combineren meerdere functionaliteiten zodat u geen compromis moet sluiten. Onze duo-rolgordijnen bijvoorbeeld bieden transparantie en lichtdoorlatendheid in één doek.

De dichtheid van de stoffen bepaalt ook de lichtfiltering. Vooral transparante stoffen zorgen voor een mooie lichtfiltering. Dichte stoffen zorgen dan weer voor een betere zonwering.

U kan bij ons terecht zonder afspraak. Wilt u toch liever zeker zijn dat er iemand voor u beschikbaar is, dan kan u nog steeds online via onze website een afspraak maken. 

raamdecoratie
raamdecoratie
Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *