Interieurinspiratie

Een nieuw jaar, dat betekent ook: nieuwe trends, nieuwe merken en nieuwe modellen. En daar willen wij uiteraard niets van missen! Daarom zetten we dit jaar goed in met een bezoekje aan twee van de meest toonaangevende meubelbeurzen: IMM Cologne en Maison et Objet.

Wat ons daar opviel, is dat de pasteltinten het ook in 2020 enorm goed blijven doen. Die worden deze zomer verder aangevuld met roostinten, groen en mosterd. Ook marmer blijft hot, net als Scandinavisch design. Verder werden we er aangenaam verrast door twee nobele onbekenden: het Belgische meubelmerk Olta en het Chinese Camerich.

Terwijl het idee achter de meubels van Olta in België ontstaat, vindt de productie elders in Europa plaats. Er wordt bewust gekozen voor kwalitatieve materialen, die met de grootste zorg worden omgevormd tot uniek meubilair met een superieure afwerking. En dat tegen zeer gunstige tarieven!

Daarnaast is ook het Chinese Camerich bijzonder betaalbaar. Deze meubelproducent liet zich duidelijk inspireren door de Italiaanse meubelmakerij, maar is budgettair gezien dus wel een tikkeltje interessanter. Toch hoeft dat niets te zeggen over de kwaliteit of afwerkingsgraad van hun meubilair. Zo wisten sofa’s als ‘Freetown’ en ‘Elan’ meteen onze harten te veroveren, net als de eenzit ‘Qing’. De modellen worden namelijk één voor één gekenmerkt door een moderne styling en duurzame afwerking.

Wie de nieuwe designs graag in levenden lijve komt bewonderen, is van harte welkom in onze toonzaal! Beide merken zullen ons namelijk nog in de loop van dit jaar vervoegen.

Maison et Objet
Maison et Objet
Maison et Objet
Maison et Objet
Maison et Objet
Maison et Objet
Maison et Objet
Maison et Objet
Maison et Objet
Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *