Living plus viert feest

Hoewel Living Plus al bestaat sinds de jaren ’70, blazen we dit jaar toch een eerste kaarsje uit. Begin 2019 werd de zaak namelijk overgenomen door Tanguy en zijn team, die meteen grootse plannen hadden voor Living Plus. Zo vind je er nu niet alleen de gekende meubelmerken en handgeknoopte tapijten, maar kan je er ook terecht voor raamdecoratie, meubelstoffering en allerhande maatwerk. Op die manier ontpopte Living Plus zich het afgelopen jaar tot een onestopshop voor interieurliefhebbers.

Service, service en nog eens service. Daar draait het allemaal om. Tanguy en zijn collega’s staan dan ook altijd paraat om met een aantal stalen tot bij de klant thuis te gaan. Zo kan er rekening gehouden worden met de precieze (licht)omstandigheden en wordt er niets aan het toeval overgelaten. Of het nu gaat om zetels, tapijten, gordijnen of maatkasten. Bij Living Plus kan het allemaal!

Wie droomt van een gepersonaliseerd ontwerp, kan overigens terecht bij Klaas, die al het schrijnwerk voor zijn rekening neemt. Hij meet de ruimtes op, ontwerpt een passende oplossing voor elke klant en volgt het volledige project van A tot Z op. Mag het vooruit gaan? Top! Het meeste schrijnwerk wordt namelijk al binnen de zes weken geleverd en geplaatst!

We zeiden het al: bij het nieuwe Living Plus staat service voorop. Daarnaast zet het ook onverminderd in op kwaliteit en innovativiteit. Die insteek wordt onder meer kracht bijgezet door gerenommeerde Belgische designmerken als Jori, Durlet en Passe-Partout. Hun ontwerpen worden stuk voor stuk uitgelicht in realistische settings, die niet alleen bijdragen tot het inlevingsvermogen van de klant, maar ook gewoon voor een aangename, huiselijke sfeer zorgen.

Is je interesse gewekt of wil je inzicht krijgen in de nieuwste interieurtrends? Breng dan zeker een bezoekje aan de showroom! Die wordt namelijk regelmatig vernieuwd, waardoor er altijd wel iets interessants op de kop te tikken valt. Dus, designliefhebbers, rep je naar Dendermonde en maak kennis met het vernieuwde Living Plus!

Living plus viert feest
Living plus viert feest
Living plus viert feest
Living plus viert feest
Living plus viert feest
Living plus viert feest
Living plus viert feest
Living plus viert feest
Living plus viert feest
Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *