Love is in the air

Geluk zit ‘m in de kleine dingen. ’s Zomers tot ’s avonds laat kunnen genieten van een glaasje wijn op je terras bijvoorbeeld. Samen met je geliefde, in een outdoor loveseat van Passe-Partout. En dan goed weten dat je die aan een superscherpe prijs op de kop hebt kunnen tikken bij Living Plus. Veel meer hoeft het soms niet te zijn.

Deze zomer lanceerde Passe-Partout een outdoor loungeseat die niet alleen geweldig zit, maar er ook nog eens geweldig uitziet! Het model is geschikt voor één of twee personen en kan dag en nacht buiten blijven staan. De Sunbrella stof is namelijk speciaal ontwikkeld voor gebruik buitenshuis. Waterproof en luchtdoorlatend, zodat er zich zeker geen schimmels kunnen vormen, en kleurbestendig bovendien!

Ontdek deze comfortabele beauty’s bij Living Plus en geniet nu van ruim €100 korting! Er zijn nog twee modellen op voorraad die onmiddellijk geleverd kunnen worden. Eerst komt, eerst maalt dus! Uiteraard blijven de loungeseats ook beschikbaar op bestelling, waarbij je zelf je kleurencombinatie kan kiezen. Neem zeker een kijkje in onze toonzaal!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *