Maison et objet

Begin september trokken we met ons team naar Parijs. Het aangename aan het nuttige koppelen, heet dat dan, want ons bezoek viel niet geheel toevallig samen met Maison et Objet. Deze internationaal gerenommeerde beurs spitst zich namelijk toe op architectuur, interieurvormgeving en -decoratie. Het walhalla dus voor interieurliefhebbers als wij!

Maison et Objet was dan ook het uitgelezen moment om de collecties van onze leveranciers in zijn totaliteit te ontdekken en kennis te maken met de nieuwste trends. Wat bleek? Velvet doet het nog steeds uitzonderlijk goed, vooral in de najaarscollecties. Daarnaast blijven de Scandinavische invloeden ook erg in trek. Zo zien we vooral veel pastelkleuren opduiken, terwijl de fellere kleuren stilaan op het achterplan belanden.

Uiteraard zijn we niet alleen naar Maison et Objet gegaan om trends te spotten. We gingen er ook op zoek naar interessante outdoor meubelen voor komend seizoen. En wie zoekt, die vindt! Benieuwd of er iets voor jou tussen zit? Neem dan zeker een kijkje in onze toonzaal! De nieuwe collectie zal vermoedelijk beschikbaar zijn vanaf april 2020.

Maison et Objet
Maison et Objet
Maison et Objet
Maison et Objet
Maison et Objet
Maison et Objet
Maison et Objet
Maison et Objet
Maison et Objet
Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *