Musthave van de maand

De ‘Babila’ van Pedrali ontstond daar waar traditie en innovatie elkaar ontmoetten. Een tijdloze vorm, uitgepuurd tot een simpel en direct design dat aanslaat. Verkrijgbaar in tal van varianten, aangepast aan ieders noden en wensen.

Hoewel het ontwerp van Pedrali erg herkenbaar is, blijft de ‘Babila’ toch keer op keer verrassen. Deze Italiaanse stoel past zich namelijk moeiteloos aan aan elk interieur. Hij is niet alleen beschikbaar in hout en kunststof, maar kan ook naar believen bekleed worden met stof of kunstleder. Daarbij krijg je telkens de keuze uit wit, zwart, curry, terracotta en zandkleur. Mogelijkheden zat! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vorm van het onderstel of de kuip op zich! Wedden dat je hem al ergens bent tegenkomen zonder te beseffen dat het de enige echte ‘Babila’ van Pedrali was?

Wie nog niet thuis is in het Italiaanse interieurdesign, is van harte welkom in onze toonzaal voor meer informatie over deze prachtige collectie. Maak kennis met de verschillende varianten, ontdek de ruime kleurkeuze en profiteer nog tot 15 december van onze stoelenactie!

Bekijk onze acties
Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *