15% korting op uw nieuwe Noteborn kasten!

Kom langs en onze interieurarchicten zitten graag me u samen om uw nieuwe maatkast voor u uit te tekenen!

NOTEBORN brengt een nieuwe definitie naar kasten op maat. Uw kast moet niet alleen op maat gemaakt zijn, maar ook passen bij uw huis en uw persoonlijke smaak. Een kast is meer dan opbergruimte – het is een ruimte voor de dingen die u in huis waardeert en waar u van houdt.

Geniet gedurende de periode van 15 maart t.e.m. 15 april 2023 van 15% korting op het hele Noteborn assortiment!

De verschillende soorten maatkasten

1. Draaideuren

Kom langs met uw afmetingen en ontwerp samen met onze experts de maatkast die bij u past. Zij nemen graag de tijd om er voor te zorgen dat uw maatkast mooi aansluit op uw specifieke interieur en beantwoordt aan uw praktische verlangens.

2. Open dressing

Durf te dromen en ontwerp je eigen aangepaste inloopkast met ruimte voor al je geliefde spullen. Een inloopkast op maat is de ultieme luxe die u dagelijks de beste kleedervaring belooft. Mooi ontworpen en met veel aandacht voor de details geeft Noteborn een unieke oplossing.

3. Schuifdeuren

Schuifdeuren zijn ook perfect als ruimteverdeler en als ingang voor uw inloopkast – laat uw fantasie de perfecte oplossing voor u ontwerpen.men en ontwerp je eigen aangepaste inloopkast met ruimte voor al je geliefde spullen. Een inloopkast op maat is de ultieme luxe die u dagelijks de beste kleedervaring belooft. Mooi ontworpen en met veel aandacht voor de details geeft Noteborn een unieke oplossing.