Living+ team

Tanguy

Als zaakvoerder van Living + voelde ik me reeds vroeg aangetrokken tot inrichting en interieurarchitectuur. Mijn familie bestaat uit antiquairs, architecten en designers waardoor het interieurgevoel al van kindsbeen door de aders loopt. Toen al had ik een passie voor het combineren van kleur, materiaal en vorm. En zo werd mijn passie later mijn beroep.

Met mijn jeugdig enthousiasme en een doorgedreven persoonlijke service willen ik de klanten helpen een interieur samen te stellen dat klopt, smaakvol is en betaalbaar.

Living + staat al jaren voor kwaliteitsvolle salons, tafels & stoelen, relaxen en tapijten op maat. Sinds mijn intrede als nieuwe eigenaar beperken we ons echter niet langer tot meubels. Maatwerk en keukens vervolledigen ons gamma.

Maren

Ik heb al heel lang een voorliefde voor architectuur, interieur, kunst en design. Door me te verdiepen in deze disciplines is het alleen maar verder gegroeid. Sinds 2020 vervoegde ik Living + als interieurarchitecte. Ik luister naar onze klanten en zorg er voor dat we iets tijdloos kunnen realiseren waarvan ze jaren kunnen genieten. 

Als ik mijn ontwerpen moet beschrijven, is dat vaak een combinatie tussen architectuur, interieur en landschap. Zonder het praktische uit het oog te verliezen, uiteraard. Vooral het totaalbeeld is voor mij erg belangrijk! Hierdoor kan ik dynamiek creëren tussen verschillende architecturale elementen in mijn ontwerpen.

Christine

Als decoratrice houd ik me bij Living + voornamelijk bezig met de raamdecoratie. Uiteraard help ik overal in de winkel, maar vooral daar ligt mijn passie! 

Voornamelijk op puur gevoel creëer ik rust en harmonie in interieurs, en geeft zo elk interieur een persoonlijke toets. Ik mix graag texturen, prints, materialen en ga steeds op zoek naar verrassende objecten en woonaccessoires met een aparte uitstraling. Dit alles doe ik in overleg met de klant en/of onze interieurarchitecten.