Project Bekami

Project Bekami

Voor projectontwikkelaar Bekami en hun zaakvoerder Ariane en Filip ging onze aandacht in de eerste plaats naar het vinden van de geschikte raamdecoratie voor het kijkappartement van hun recentste appartementenblok.

Er werd gekozen voor stijlvolle gordijnen in een linnen-imitatie stof. Een bewuste keuze van Ariane die graag het praktische met het esthetische combineert. De gordijnen ogen bijzonder natuurlijk, maar zijn door de stofsamenstelling minder tot niet gevoelig aan schommelingen in de luchtvochtigheid van de ruimtes. De stof laat nog licht door, maar zorgt vooral voor veel sfeer wanneer de gordijnen in de avond toegaan.

In de badkamer en logeerkamer werd gekozen voor horizontale houten jaloezieën. Voor de badkamer werd geopteerd voor de Aqualux variant van Copahome (link naar de pagina op onze eigen website). De lamellen ogen heel natuurlijk met een kleine borstelstreken, maar zijn gemaakt uit kunststof waardoor ze geschikt zijn om in de badkamer te hangen. Zwart is tegenwoordig het meest gekozen kleur voor jaloezieën en dit project bewijst weer dat dat je juiste keuze was!

Roestkleurige stoelen

De roestkleurige, stoffen stoelen van Castle Line (link naar de pagina van CL op onze website) zorgen voor extra warmte in het interieur. Het kijkappartement heeft veel ramen en dus veel lichtinval in huis. Toch straalt het interieur veel gezelligheid uit. Dat heeft te maken met de mix van meubels die perfect weten te blenden met de warmte van onze gepolierde vloer.

Woonaccessoires per seizoen

Ariane en Filip volgen volledig de filosofie van Living +. De woonaccessoires in het huis wisselen ze geregeld. Als interieuradviseurs en -architecten geloven we sterk in het afstemmen van interieurs naargelang het seizoen. In de winter krijgen zachte, velvet kussens en zachte Menza (link naar de pagina op onze website) plaids een plaatsje in de zetel. In de lente kiezen we voluit voor frisse kleuren of pasteltinten.

Contacteer ons
Categorieën: Realisatie

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *