Project Blommaert

Project Blommaert

Kom binnen bij Alain & Conny, een warm en hartelijk koppel uit de Denderstreek dat volop geniet van hun totaal vernieuwde woning.

Alain & Conny maakte onverwachts kennis met het totaalaanbod van Living + toen ze op zoek gingen naar het meubilair voor hun woonkamer. Ze wisten te smaken dat Living + alles in huis had om hun woon- en eetkamer in te richten, maar apprecieerden ook dat ze zouden worden bijgestaan door professionele interieuradviseurs.

Kijk hieronder gerust mee naar het resultaat en wie weet helpen onze interieuradviseurs en -architecten u binnenkort bij uw eigen interieur?

Tafelen staat centraal

Niet enkel letterlijk, ook figuurlijk staat hier de eettafel centraal in de woning. Samen gezellig eten, de krant lezen, het huiswerk van de kinderen, ... Bij elke gelegenheid speelt de keramische tafel van Castle Line (link naar Castle Line op onze website) hier de hoofdrol. Het mocht dus best wel een eyecatcher zijn. En dat is gelukt, niet? Wist je trouwens dat de tafel van Belgische makelij is en in verschillende vormen, afmetingen en kleurtinten verkrijgbaar?

Ze kozen er stoelen met afgeronde vormen bij om de combinatie met de strakke tafel weer in evenwicht te brengen. Dat de lederlook en gestikte naad opnieuw voor een stoere toets zorgen, daar is Alain dan weer heel blij mee.

Maatwerk als oplossing

In de avond willen Alain en Conny kunnen genieten van de haard. De oude haardwand werd verwijderd en met maatwerk uit eigen atelier vonden we de perfecte oplossing om de haard mooi aan te kleden met lage, strakke kasten.

Het was even moeilijk kiezen uit de vele kleuren en uitvoeringen, maar uiteindelijk beslisten ze toch om voor strak en tijdloos zwart met houtnerf te gaan. Veel woonplezier gewenst

Lieve Alain en Conny, we wensen jullie nog veel woonplezier en mooie familiemomenten in dit prachtige huis!

Contacteer ons
Categorieën: Realisatie

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *