Project H.

Met project H. toverden we een charmante woning uit de jaren ’70 om tot een karaktervolle, strakke villa. Terwijl de authentieke gevel en het karakteristieke strooien dak bewaard bleven, werden zowel de tuin als het interieur aan een complete make-over onderworpen onder leiding van interieurarchitect Atelier Liévois en tuinaannemer The Garden Collective. Binnen gingen we voor een strak en tijdloos design dat vooral gekenmerkt wordt door sprekend schrijnwerk. Onze keuze viel daarbij op palissander, dat met zijn uitgesproken houtstructuur subtiel refereert naar dat typische retrogevoel van de stylish seventies. Bovendien vormt deze houtsoort de ideale tegenhanger van de minimalistische afwerking in soft touch, die het geheel dan weer een moderne uitstraling verleent. Een prachtig voorbeeld hiervan vinden we bijvoorbeeld terug in de keuken, waar beide texturen evenwichtig gecombineerd werden.

Ook in de rest van de woning werd dit concept succesvol doorgetrokken. Waar de bureauruimte wordt gekenmerkt door de metershoge ingemaakte kast, vormt de haardwand met ingewerkte kastruimte een absolute eyecatcher in de woonkamer. In de badkamer kozen we bewust voor natuurlijke eenvoud. De combinatie van het witte badkamermeubel en de zwarte dressing creëren hier een gevoel van rust.

Rust. En klasse. Dat is waar deze villa voor staat en wat we dus ook wouden uitstralen met ons maatwerk. Wat denk jij? Missie geslaagd?

Project H
Project H
Project H
Project H
Project H
Categorieën: Realisatie

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *