Project S. Frodure

Project S. Frodure, een droomproject. Niet alleen omwille van de sfeer die er hangt, maar ook dankzij de fijne samenwerking met de klant zelf. De bewoonster, S. Frodure, is namelijk een pittige interieurvormgeefster die ook nog eens ervaring heeft als werfcoördinator. De ideale basis dus voor een totaalrenovatie van dit standingvolle appartement aan het Gentse Zuidpark.

Het appartement wordt gekenmerkt door z’n natuurlijke uitstraling. Er werd bewust gekozen voor lichte kleuren, gecombineerd met houten accenten en een rijkelijke lichtinval. Daar dragen ook de semitransparante linnen gordijnen ongetwijfeld toe bij. Terwijl het zonlicht zich moeiteloos een weg naar binnen baant, worden pottenkijkers op een veilige afstand gehouden. Op die manier kan je ongestoord genieten van deze unieke setting.

Wie het appartement in z’n geheel aanschouwt, voelt meteen de zin voor harmonie. Waar de authentieke houten balken de aandacht trekken in de keuken, wordt de woonkamer gesierd door een massiefhouten salontafel, ontworpen door niemand minder dan juffrouw Frodure zelf. De breuklijnen worden gevormd naarmate het blok verder uitdroogt, wat resulteert in een intrigerende pièce unique.

Exclusieve meubels, dat is precies waar dit appartement om vroeg. Om de uniformiteit te bewaren, werden zowel de keukenkasten als de tv-kast op maat gemaakt uit vol eikenhout. Verder worden ook de slaapkamer, badkamer en hal gesierd door op maat gemaakte meubelen.

Droom jij ook van een uniek interieur met kwalitatief maatwerk? Contacteer ons gerust voor een oplossing op maat! Wie hulp kan gebruiken bij de verbouwing of interieurinrichting, kan ook steeds terecht bij S. Frodure op het nummer 0479 27 07 03. Wij helpen je graag verder!

Categorieën: Realisatie

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *