De Glove Pure Sofa is een frisse, jonge verschijning dankzij het strakke frame en potenwerk. 

Het unieke armleuningmechanisme zorgt voor comfort op maat. Beschikbaar in breedtes vanaf 140cm en dus zeker geschikt voor elke woning. 

Kies t.e.m. 15 september 2020 voor de Glove Pure en krijg hem aan de voordeligste stof- of lederprijs, ongeacht de gekozen stof- of lederkwaliteit. 

De stijlvolle sofa Glove dankt zijn succes aan ontwerper Christophe Giraud die destijds voor JORI een ultracomfortabele sofa met een unieke armleggermechaniek uit zijn designerspen toverde. Vandaag krijgt deze JORI klassieker een nieuwe outfit. Het resultaat is het model GLOVE PURE, dat aan de actuele “look & feel” tegemoetkomt. Met een strakker ontworpen potengestel, een fijner front en een bekleding in geraffineerde nieuwe texturen, ziet hij er ineens veel jeugdiger en verfijnd uit.

Klassiekers heruitvinden, in de designwereld is het een populaire sport die spitsmodellen opnieuw doet scoren. Zo denkt JORI hier ook over en in plaats van mooie klassiekers voorgoed de laan uit te sturen, kent het merk hen, dankzij een aantal discrete ingrepen, een nieuw leven toe.

De voorwaarde is uiteraard dat het model een op en top klassieker is, geschoeid op een voorbeeldige tijdloze basis, die toelaat subtiel te sleutelen zonder aan het oorspronkelijk DNA van het design te raken.

Dat is designer Giraud uitstekend gelukt. De GLOVE PURE zitbank behoudt de ziel van het klassieke model met dezelfde toegankelijke look, verstelbare armleggers en hoge rug voor optimaal zitcomfort. De nieuwe impuls van de sofa GLOVE PURE zit hem in een aantal subtiele details, zoals het strakke filigrane kader, dat in afgeronde hoeken uitmondt op uiterst fijne pootjes. Verder is er ook de discrete biesafwerking rondom het silhouette van de sofa, die het design een aparte couture-look verleent. Ook het front van de sofa oogt lichter dankzij de fijnere sokkel. Tenslotte is er een extra compacte 140 cm breedte-maat aan het programma toegevoegd, ideaal voor steeds meer voorkomende kleinere ruimtes.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *