Voorjaarsacties!

Kom langs en ontdek onze tijdelijke acties op raamdecoratie en op de Leolux Flint en Pallone!

Raamdecoratie!

1. Horizontale jaloezieën in bamboe

Geniet tijdelijk van 15% korting op 50 mm bamboe jaloezieën.

Lamellen geven u de mogelijheid om lichtinval en inkijk te regelen. De lamellen zorgen ervoor dat u het zonlicht kan doseren volgens uw behoeften.

2. Rolgordijnen

Elegante rolgordijnen, nu tijdelijk met 21% korting op een selectie stoffen uit de collectie Ultimo Rolgordijnen.

Met rolgordijnen geeft u een afgewerkte en strakke uitstaling aan uw ruimte. Er kan gespeeld worden met verschillende stoffen en verschillende graden van transparantie waardoor ze in elke ruimte gebruikt kunnen worden.

3. Vouwgordijnen

Profiteer tijdelijk van 21% korting op vouwgordijnen uit de volledige Tessuti collectie.

Vouwgordijnen combineren de veelzijdigheid van rolgordijnen met de zachtheid van gordijnstof. Ze hebben een krachtige look, maar stralen toch rust en een innemend design uit. Maak een statement met een onverwachte kleur of kies net voor natuurlijke kalmte met een aardetint. Heeft je ruimte een grote raampartij? Perfect, want onze vouwgordijnen gaan tot 4,20 meter breed en 4,50 meter hoog.

Leolux Flint & Leolux Pallone

Kom langs en test deze disignstukken zelf uit!

4. LEOLUX PALLONE

Geniet tijdelijk van 12.5% korting op dit model in Senso leder of in de stof Mosaic.

Hét icoon van Leolux. De zitbal die in 1989 speciaal werd ontworpen voor het huis van de toekomst is nog altijd even futuristisch als lichtvoetig. En misschien daarom wel zo succesvol. Pallone is een persoonlijkheid, de perfecte blikvanger voor eigenzinnige interieurs.

5. Leolux Flint

Geniet tijdelijk van 10% korting op dit model in de stoffen Varese & Mondo of in Senso leder!

Flint is een programma met een vormentaal die altijd aanspreekt. De organische vormen van de zittingen en de armdelen geven een vriendelijke uitstraling, die wordt versterkt door de royale losse zitkussens. Flint is één brok energie, een design dat op eigen kracht zijn plek in de kamer opeist.