Zalige zonnewering

Hoewel de Belgische zomers niet bepaald gekend staan om hun tropische temperaturen, is het dit jaar toch al zweten en puffen geweest. En wat doen we daaraan? Massaal naar de elektrozaak stormen om toch maar iets van verkoeling in huis te halen. Ventilatoren en airco’s geraken binnen een mum van tijd uitverkocht, terwijl niemand eraan denkt om preventief te werk te gaan. Voorkomen is altijd beter dan genezen, toch?

Om te voorkomen dat je woning of zaak binnen de kortste keren verward wordt met een Finse sauna, bieden we bij Living Plus nu ook zonwerende buitenscreens aan. Een praktische, esthetische en milieuvriendelijke oplossing voor op zwoele zomerdagen. De verticale screens zijn namelijk zo ontworpen dat er nog voldoende daglicht binnenstroomt zonder dat het kwik binnenin recordhoogtes bereikt. Goed voor jou én voor je portemonnee dus, want op die manier hou je het binnen lekker fris en blijven ook de elektriciteitskosten beperkt. Daarnaast hebben de zonwerende screens als bijkomend voordeel dat ze – in tegenstelling tot airco’s – volledig geluidloos zijn en geen effect hebben op je ademhaling!

Twijfel je nog? Bij Living Plus doen we er werkelijk alles aan om het je zo comfortabel mogelijk te maken, zonder daarmee afbreuk te moeten doen aan jouw interieur. Door de zonnescreens subtiel te integreren in de raamkozijnen, kunnen we de elegante eenvoud ervan moeiteloos behouden en krijgt de ruimte meteen een klassevolle uitstraling. Wil je het jezelf helemaal gemakkelijk maken? Dan kan je kiezen voor gemotoriseerde screens met afstandsbediening.

Benieuwd naar de concrete mogelijkheden? Breng gerust een bezoekje aan onze toonzaal of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen graag!

Maak een afspraak
Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *