Zwitserse kwaliteit

Omstreeks 1928, in het hart van de Zwitserse bergen, zag Willisau het levenslicht. En nee, dan bedoelen we niet het bergdorpje op zich, maar wel de gewaardeerde tafel- en stoelenfabrikant. Willisau biedt namelijk een verfijnde mix van hoogwaardige materialen en een ongeziene ambachtelijke finesse. Deze meubelproducent weet tijdloos mooi materiaal zoals hout, mdf, aluminium en roestvrij staal keer op keer om te toveren tot strakke, unieke designs. Elk meubelstuk wordt namelijk op maat vervaardigd volgens de wensen van de klant.

Uit het hart geboren, gegroeid uit het verstand en met de hand geperfectioneerd, klinkt het bij Willisau. En dat zijn allesbehalve holle woorden. Hoewel de meubels gekenmerkt worden door sobere eenvoud, zijn het in feite weldoordachte ontwerpen waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.

Zo getuigt ook de ‘Prato’. Ondanks z’n fijne lijn blinkt deze tafel uit in stabiliteit. Bovendien kan het model volledig gepersonaliseerd worden. Aangezien elk meubelstuk met de hand gemaakt wordt, kunnen zowel het formaat, de materialen als de afwerking probleemloos aangepast worden aan de vraag van de klant. Zelfs een verlengbare versie behoort tot de mogelijkheden!

Wie meer informatie wenst over de tafels en stoelen van Willisau, helpen we graag verder in onze showroom!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *